Kā izdzēst savu Gmail kontu

Ja esat nolēmis, ka vairs nevēlaties izmantot savu Gmail kontu, varat izvēlēties noņemt savu e-pasta adresi no sava Google konta. Izdzēšot Gmail adresi, tiks dzēsti jūsu e-pasta ziņojumi un saturs, kas saglabāts pakalpojumā Gmail, bet ņemiet vērā, ka tas neizdzēsīs jūsu Google kontu, Google meklēšanas vēsturi vai citu informāciju, kas saistīta ar jūsu Google kontu, piemēram, YouTube vēsturi vai Google+ lapu.

Ņemiet vērā, ka pēc jūsu Gmail konta dzēšanas vairs nevarēsiet piekļūt nevienam jūsu e-pastam. Mēs iesakām dublēt visus saglabātos failus.

Kā izdzēst savu Gmail adresi

Pierakstieties savā kontā un dodieties uz Mans konts . Sadaļā Sadaļa Konta preferences noklikšķiniet uz opcijas, kas lasa Dzēst savu kontu vai pakalpojumus :

Noklikšķiniet uz Dzēst produktus :

Šeit tiks uzskaitīti visi jūsu aktīvi Google konti. Noklikšķiniet uz opcijas Gmail un pēc tam izpildiet ekrānā redzamos norādījumus:

Noklikšķiniet uz Izņemt Gmail pastāvīgi un pārbaudiet savu izvēli. Jums tiks lūgts sniegt jaunu primāro e-pasta adresi, ar kuru pieteikties citos Google pakalpojumos (ti, YouTube).

Kad esat apstiprinājis savu izvēli, jums tiks nosūtīts e-pasts no Gmail ar tēmu Gmail noņemšanas apstiprinājums . Noklikšķiniet uz saites, lai atkārtoti apstiprinātu konta noņemšanu, un pēc tam noklikšķiniet uz Pārbaudīt, lai pabeigtu izņemšanu.

Jūsu Gmail konts tiks noņemts no servera ar 48 stundām.

NB! Lietotājiem, kuri ir ieinteresēti dzēst visu Google kontu, ieskaitot visus datus, kas saistīti ar Gmail, Google kalendāru, YouTube un Google Chrome, lūdzu, skatiet mūsu rakstu par to, kā dzēst Google kontu.

Iepriekšējais Raksts Nākamais Raksts

Top Padomi