Gmail ļauj jums deleģēt piekļuvi jūsu kontam

Gmail ļauj jums deleģēt piekļuvi jūsu kontam

Jauna funkcija ļauj jums deleģēt sava konta Gmail vai Google Apps standartu jūsu izvēlētajai personai. Konkrēti, persona, kurai jūs deleģējat savu kontu, varēs lasīt un atbildēt uz jūsu ziņām jūsu vārdā.

Šī funkcija iepriekš bija pieejama tikai Google Apps for Business kontiem. Turpmāk tas tiek piedāvāts visiem Gmail kontiem un Google Apps. Kāpēc vēlaties deleģēt savu Gmail vai Google Apps? Ja, piemēram, vienu no jūsu adresēm izmanto vairāki lietotāji, piemēram, adrese vai kontaktinformācija. Atstājot ilgāku vakances laiku, kolēģiem varat piešķirt piekļuvi savam kontam, lai viņi varētu atbildēt uz jūsu klientiem.

Ir iespējams piešķirt piekļuvi savam kontam vienai vai vairākām personām. Kad viena no personām, kurām deleģējat savu kontu, atbildēs uz ziņojumu, Gmail norādīs, ka ziņu jūsu vārdā nosūtīja votredélégué@gmail.com. Funkcija "Atļaut piekļuvi savam kontam" atrodas sadaļā "Iestatījumi" - "Konts un imports".

Iepriekšējais Raksts Nākamais Raksts

Top Padomi