Dropbox - pārtraukt / atsākt sinhronizāciju

Jebkurā brīdī varat apturēt / atsākt dropbox mapes sinhronizāciju. Procedūra ir šāda:

Lai pārtrauktu sinhronizāciju:

  • Noklikšķiniet uz Dropbox ikonu> Uzstādījumi (pārnesumu ikona)> Pauzes sinhronizācija

Lai atsāktu sinhronizāciju:

  • Noklikšķiniet uz Dropbox ikonu> Uzstādījumi (pārnesumu ikona)> Resume Synchroning

Iepriekšējais Raksts Nākamais Raksts

Top Padomi